Informatie

In mijn kleine studiootje (max 5 personen) op het landelijke Tjamsweer is het mogelijk om op een ongedwongen manier een leuke fotoshoot te laten doen. Ik maak foto’s in diverse opstellingen en posities zodat jullie straks ruim de keus hebben uit de leukste foto’s. Een fotoshoot duurt ongeveer 3 kwartier tot een uur.

De studio

Tjamsweer is een erg landelijk en groen gehuchtje onder de rook van Appingedam. Ook ideaal voor buiten fotografie! Voor ons huis hebben wij een groot weiland waar ik in de zomermaanden regelmatig foto’s maak.

Mocht het weer toch ineens omslaan, dan gaan we gauw weer naar binnen de studio in. Een combinatieshoot van binnen en buiten is zeker mogelijk!

Wil je graag het bos in dan ligt Ekenstein hier vlakbij, ook een perfecte plek voor een leuke fotoshoot!

Trouwreportage

Ook een combinatie met illustraties behoord tot de mogelijkheden. Wil je hier meer informatie over, laat het me weten πŸ™‚

Newborn fotoshoot gecombineerd met illustraties.

De digitale foto’s die jullie uitkiezen (uit de binnen en/of buiten shoot) betaal je, de overige niet. Je hebt de kosten dus zelf in de hand. Ik bewerk de gekozen foto’s in kleur en in het zwart wit. Je krijgt de foto’s digitaal via wetransfer (kom je hier niet uit dan help ik je uiteraard!) aangeleverd en kunt zelf bepalen waar je ze op wilt afdrukken. De afdruk mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos, het is in de afgelopen jaren gebleken dat mensen het zeer plezierig vinden om het beheer zelf in handen te hebben. De kosten voor een basis studio fotoshoot inclusief 5 bewerkte foto’s op groot formaat bedragen € 39,50. Voor elke extra gekozen foto bedragen de kosten 4 euro per stuk. (let op… je krijgt dus digitale bestanden toegestuurd, geen foto’s op papier!)

Tussen het maken en het afleveren van de digitale foto’s zit ongeveer 2 weken.

Lijkt het je leuk om een afspraak te maken voor een leuke fotoshoot met je gezin, je koters, opa & oma, je hond, kleinkinderen, buurman, vriendin, hamster of wie dan ook, stuur gerust een mailtje of appje!

Als je hond de basiscommando’s kent en niet bang is voor de flits, dan is een fotoshoot met je trouwe viervoeter zeker een optie! Zie hier onze luie loebas Joep die niet van plan was te doen wat ik had bedacht… het zijn net kinderen, als de zin er niet is kun je op je kop gaan staan maar dan gebeurt er echt niks… πŸ˜‰