Over EstherIk ben Esther, 41 lentes jong, fotografe, illustrator & creatief begeleidster en woon met ons gezin op het mooie Tjamsweer.

Mensen omschrijven mij vaak als creatief, enthousiast, open, spontaan, empatisch, vrolijk, autodidact, veelzijdig, dol op stipjes en een beetje gek πŸ˜‰ Ik kan me makkelijk verplaatsen in mensen wat met het fotograferen van kinderen reuze handig is!

Mijn hobby’s lopen nogal eens uit de hand. Naast fotograferen en illustreren kampeer ik graag met mijn extreem gepimpte caravannetje Dotje. Vaak heb ik hier een tweede caravan staan omdat ik het pimpen nog steeds super vindt om te doen. Met mijn Dotje sta ik ook in het Happy Campers boek van Caravanity.

Dotje in het Happy Campers boek!

Ik kook veel buiten op mijn Scandinavische balpanne (driepoot) of in m’n geweldige pizzaoven , bbq ook graag in de winter, ik kook gewoon heel graag op vuurtjes. Hiervoor ben ik vorig jaar benaderd door het blad Landleven. Afgelopen oktober (2018) stond hier een super leuk artikel van mij in! (op instagram en facebook zijn mijn dingetjes te vinden onder de naam Buiten Baksels)

Twee dagen per week werk ik op de leukste zorgboerderij waar ik samen met de mensen de leukste creaties maak.

Verder ben ik graag in de natuur, maar kan ook helemaal op gaan in het maken van bijvoorbeeld deze website. En zo krijg je vanzelf een heleboel hobby’s πŸ™‚